Nastalo léto

Nastalo léto, začínají prázdniny a aktivity sdružení se pozastaví. Ohlédněme se a připomeňme si kolik krásných, poutavých a interesantních akcí jsme spolu během uplynulých měsíců zažili.

Kromě velmi zajímavých přednášek, výstav, výletů a tradičních českých slavností naše sdružení začalo poskytovat nové služby. K velké radosti členů se pod vedením Šárky Belvisi Chmelíčkové naplno rozjela keramická dílna a s velkým ohlasem se staly pravidelným setkáním lekce tradiční české kuchyně sestry Vojtěchy.

Velké potěšení nám připravili naši školáci, kteří po úspěšném zdolání závěrečných zkoušek, pod taktovkou stážistky Kristýny Blahové a za doprovodu Michala Krenželoka, uspořádali s velkým elánem hudební pásmo českých písní.

S velkým ohlasem se setkal příměstský tábor, během kterého stážistky Simona Konečná a Lucie Grebíková zasvětily děti do tajů „prken co znamenají svět“ a společně s nimi připravily divadelní představení Lotrando a Zubejda, které vzniklo na motivy pohádek Karla Čapka.

Milí členové, přejeme Vám a Vašim drahým spokojené a prosluněné léto a těšíme se v září na shledanou na našich akcích.

(e.t.)